Продавець Інтернет-магазин "РибаКит" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (93) 504-30-96
+380 (68) 504-30-96
+380 (66) 872-67-06
ТЦ "Барабашова" Афганська площадка 10-02 магазин 63,64, Харків, Україна
Інтернет-магазин "РибаКит"
Кошик
впередназад
Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 46х26х21см - З відведенням, фото 3
Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 46х26х21см - З відведенням, фото 4
Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 46х26х21см - З відведенням, фото 5
Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 46х26х21см - З відведенням, фото 6
Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 46х26х21см - З відведенням, фото 7
Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 46х26х21см - З відведенням, фото 8
Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 46х26х21см - З відведенням, фото 9

Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 46х26х21см - З відведенням

  • В наявності
  • Код: 145299

1 800 ₴

Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 46х26х21см - З відведенням
Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 46х26х21см - З відведеннямВ наявності
1 800 ₴
+380 (93) 504-30-96
  • +380 (68) 504-30-96
  • +380 (66) 872-67-06
+380 (93) 504-30-96
  • +380 (68) 504-30-96
  • +380 (66) 872-67-06
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 46х26х21см - З відведенням

Дана модель коптильні виготовлена ​​з якісної нержавіючої сталі завтовшки 1,5 мм. Кришка коптильні має форму «будиночка» не тільки для привабливого зовнішнього вигляду, але і для того, щоб конденсат, який з'являється всередині коптильні в процесі копчення, не капав на продукти, а стікав по стінках кришки гідрозатвору.

Коптити за допомогою коптильні можна на природі, рибалці, дачі, у квартирі на звичайній газовій плиті. Для цих цілей у коптильні передбачено відвід для диму, на який одягається патрубок. Другий кінець патрубка виводиться у вікно, а гідрозатвор, заповнений водою, не дасть диму просочитися у приміщення.

Коптильня з нержавіючої сталі комплектується піддоном для збору жиру і двома гратами для укладання продуктів з харчової нержавіючої сталі. Для копчення потрібні лише продукти та вогонь.

Щоб приготувати смачні копченості, потрібно підготувати м'ясо, рибу або овочі згідно з обраним рецептом. На дно коптильні насипається кілька жменей тріски, але не дуже багато, щоб вона лише покривала дно коптильні. Поверх тріски встановлюється піддон для жиру, потім грати з продуктами.

Кришка коптильні закривається і встановлюється на мангал, підставку для коптильні або плиту. Після цього в гідрозатвор потрібно залити воду. Коли зі штуцера піде дим, можна відраховувати час приготування. Для риби час виготовлення 20-30 хвилин, для м'яса 30-60.

Характеристики:

  • Матеріал: Нержавіюча сталь
  • Товщина сталі: 1,5 мм
  • Розміри: 460x260x210 мм

Габаритні розміри коптильні:

  • Довжина коптильні: 460 мм
  • Ширина коптильні: 260 мм
  • Висота коптильні: 210 мм
  • Вага: 8,5 кг

Розміри коптильної камери:

  • Довжина: 400 мм
  • Ширина: 200 мм
  • Висота: 150 мм

ПІДГОТОВКА І ПОРЯДОК РОБОТИ:

УВАГА: Після покупки перед першим приготуванням необхідно коптильню промити гарячою водою з миючим засобом і прогріти на джерелі вогню протягом 20-25 хвилин.

  • Зняти кришку із корпусу. На дно корпусу насипати тріски, розподіливши її рівним шаром, з розрахунку 160-180 г на 1 годину роботи.
  • Дрібні стружки чи тріска, очищені від кори, бажано застосовувати листяні породи дерев, крім берези. Деревина для копчення, що рекомендується - вільхові, дубові, осикові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу.
  • Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) та злегка пов'язані, розкладаються на ґратах. Жорстке м'ясо бажано трохи проварити.
  • Кришку надягти на корпус. Налити воду у гідрозатвор. Зібрана таким чином коптильня з продуктами встановлюється на джерело розігріву. Протягом 5-10 хвилин можливе інтенсивне нагрівання основи, після чого його необхідно зменшити: при копченні риби – до середнього рівня, а при копченні сала та м'яса – ще слабше, щоб не витопити жир.
  • Час копчення залежить від ваги продуктів, температури, вологості, об'єму порцій, інтенсивності нагріву та може бути для риби 20-25 хвилин, для сала та м'яса 60-80 хвилин.
  • Після використання коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптяву та забруднення.
  • Потім вимити губкою з мильним розчином, обполоснути теплою водою і витерти рушником насухо.
  • Просушити коптильню у перевернутому вигляді.

 

Інтернет-магазин "РибаКит" пропонує повний асортимент товарів для риболовлі і туризму

Все, що потрібно, Ви можете знайти в нашому каталозі:

 

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Тип коптильніДеревна
Тип копченняГаряче
Разове завантаження коптильні43013 (кг)
Кількість рівнів коптильні2
ФормаПрямокутна
КонструкціяЦілісна
МатеріалНержавіюча сталь
Товщина матеріалу1.5 мм
Функція гриль, барбекюТак
СтанНовий
Комплектація
Решітка для продуктів2 шт.
Піддон для стікання жиру1 шт.
Габаритні розміри
Довжина коптильні460 мм
Ширина коптильні260 мм
Висота коптильні210 мм
Вага8.5 кг
Розміри коптильної камери
Довжина400 мм
Ширина200 мм
Висота150 мм
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 800 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner