Продавець Інтернет-магазин "РибаКит" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
+380 (93) 504-30-96
+380 (68) 504-30-96
+380 (66) 872-67-06
ТЦ "Барабашова" Афганська площадка 10-02 магазин 63,64, Харків, Україна
Інтернет-магазин "РибаКит"
Кошик
впередназад
Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 51х30х26см - З відведенням, фото 3
Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 51х30х26см - З відведенням, фото 4
Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 51х30х26см - З відведенням, фото 5
Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 51х30х26см - З відведенням, фото 6
Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 51х30х26см - З відведенням, фото 7
Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 51х30х26см - З відведенням, фото 8
Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 51х30х26см - З відведенням, фото 9

Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 51х30х26см - З відведенням

  • В наявності
  • Код: 145297

2 450 ₴

Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 51х30х26см - З відведенням
Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 51х30х26см - З відведеннямВ наявності
2 450 ₴
+380 (93) 504-30-96
  • +380 (68) 504-30-96
  • +380 (66) 872-67-06
+380 (93) 504-30-96
  • +380 (68) 504-30-96
  • +380 (66) 872-67-06
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 51х30х26см - З відведенням

Дана модель коптильні виготовлена ​​з якісної нержавіючої сталі завтовшки 1,5 мм. Кришка коптильні має форму «будиночка» не тільки для привабливого зовнішнього вигляду, але і для того, щоб конденсат, який утворюється всередині коптильні в процесі копчення не капав на продукти, а стікав по стінках кришки гідрозатвору.

Коптити за допомогою коптильні можна на природі, рибалці, дачі, у квартирі на звичайній газовій плиті. Для цих цілей у коптильні передбачено відвід для диму, на який одягається патрубок. Другий кінець патрубка виводиться у вікно, а гідрозатвор заповнений водою не дасть диму просочитися до приміщення.

Коптильня з нержавіючої сталі комплектується піддоном для збору жиру і двома гратами для укладання продуктів з харчової нержавіючої сталі. Для копчення потрібні лише продукти та вогонь.

Щоб приготувати смачні копченості, потрібно підготувати м'ясо, рибу чи овочі згідно з вибраним рецептом. На дно коптильні насипається кілька жменей тріски, але не дуже багато, щоб вона лише покривала дно коптильні. Поверх тріски встановлюється піддон для жиру, потім грати з продуктами.

Кришка коптильні закривається і встановлюється на мангал, підставку для коптильні або плиту. Після цього в гідрозатвор потрібно залити воду. Коли зі штуцера піде дим, можна відраховувати час приготування. Для риби час виготовлення 20-30 хвилин, для м'яса 30-60.

Характеристики:

  • Матеріал: Нержавіюча сталь
  • Товщина сталі: 1,5 мм
  • Розміри: 510х300х260 мм

Габаритні розміри коптильні:

  • Довжина коптильні: 510 мм
  • Ширина коптильні: 300 мм
  • Висота коптильні: 260 мм
  • Вага: 9 кг

Розміри коптильної камери:

  • Довжина: 450 мм
  • Ширина: 240 мм
  • Висота: 200 мм

ПІДГОТОВКА І ПОРЯДОК РОБОТИ:

УВАГА: Після покупки перед першим приготуванням необхідно промити коптильню гарячою водою з миючим засобом і прогріти на джерелі вогню протягом 20-25 хвилин.

  • Зняти кришку із корпусу. На дно корпусу насипати тріски, розподіливши її рівним шаром, з розрахунку 160-180 г на 1 годину роботи.
  • Дрібні стружки чи тріска, очищені від кори, бажано застосовувати листяні породи дерев, крім берези. Деревина для копчення, що рекомендується - вільхові, дубові, осикові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу.
  • Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) та злегка пов'язані, розкладаються на ґратах. Жорстке м'ясо бажано трохи проварити.
  • Кришку надягти на корпус. Налити воду у гідрозатвор. Зібрана таким чином коптильня з продуктами встановлюється на джерело розігріву. Протягом 5-10 хвилин можливе інтенсивне нагрівання основи, після чого його необхідно зменшити: при копченні риби – до середнього рівня, а при копченні сала та м'яса – ще слабше, щоб не витопити жир.
  • Час копчення залежить від ваги продуктів, температури, вологості, об'єму порцій, інтенсивності нагріву та може бути для риби 20-25 хвилин, для сала та м'яса 60-80 хвилин.
  • Після використання коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптяву і забруднення.
  • Потім вимити губкою з мильним розчином, обполоснути теплою водою і витерти рушником насухо.
  • Просушити коптильню у перевернутому вигляді.

 

Інтернет-магазин "РибаКит" пропонує повний асортимент товарів для риболовлі і туризму

Все, що потрібно, Ви можете знайти в нашому каталозі:

 

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Тип коптильніДеревна
Тип копченняГаряче
Кількість рівнів коптильні2
ФормаПрямокутна
КонструкціяЦілісна
МатеріалНержавіюча сталь
Товщина матеріалу1.5 мм
Функція гриль, барбекюТак
СтанНовий
Комплектація
Решітка для продуктів2 шт.
Піддон для стікання жиру1 шт.
Габаритні розміри
Довжина коптильні510 мм
Ширина коптильні300 мм
Висота коптильні260 мм
Вага9 кг
Розміри коптильної камери
Довжина450 мм
Ширина240 мм
Висота200 мм
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 450 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner