Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 51х30х26см - З відведенням
- В наявності
- Код: 145297
2 450 ₴
Коптильня - Нержавіюча сталь 1,5мм - 51х30х26см - З відведенням
Дана модель коптильні виготовлена з якісної нержавіючої сталі завтовшки 1,5 мм. Кришка коптильні має форму «будиночка» не тільки для привабливого зовнішнього вигляду, але і для того, щоб конденсат, який утворюється всередині коптильні в процесі копчення не капав на продукти, а стікав по стінках кришки гідрозатвору.
Коптити за допомогою коптильні можна на природі, рибалці, дачі, у квартирі на звичайній газовій плиті. Для цих цілей у коптильні передбачено відвід для диму, на який одягається патрубок. Другий кінець патрубка виводиться у вікно, а гідрозатвор заповнений водою не дасть диму просочитися до приміщення.
Коптильня з нержавіючої сталі комплектується піддоном для збору жиру і двома гратами для укладання продуктів з харчової нержавіючої сталі. Для копчення потрібні лише продукти та вогонь.
Щоб приготувати смачні копченості, потрібно підготувати м'ясо, рибу чи овочі згідно з вибраним рецептом. На дно коптильні насипається кілька жменей тріски, але не дуже багато, щоб вона лише покривала дно коптильні. Поверх тріски встановлюється піддон для жиру, потім грати з продуктами.
Кришка коптильні закривається і встановлюється на мангал, підставку для коптильні або плиту. Після цього в гідрозатвор потрібно залити воду. Коли зі штуцера піде дим, можна відраховувати час приготування. Для риби час виготовлення 20-30 хвилин, для м'яса 30-60.
Характеристики:
- Матеріал: Нержавіюча сталь
- Товщина сталі: 1,5 мм
- Розміри: 510х300х260 мм
Габаритні розміри коптильні:
- Довжина коптильні: 510 мм
- Ширина коптильні: 300 мм
- Висота коптильні: 260 мм
- Вага: 9 кг
Розміри коптильної камери:
- Довжина: 450 мм
- Ширина: 240 мм
- Висота: 200 мм
ПІДГОТОВКА І ПОРЯДОК РОБОТИ:
УВАГА: Після покупки перед першим приготуванням необхідно промити коптильню гарячою водою з миючим засобом і прогріти на джерелі вогню протягом 20-25 хвилин.
- Зняти кришку із корпусу. На дно корпусу насипати тріски, розподіливши її рівним шаром, з розрахунку 160-180 г на 1 годину роботи.
- Дрібні стружки чи тріска, очищені від кори, бажано застосовувати листяні породи дерев, крім берези. Деревина для копчення, що рекомендується - вільхові, дубові, осикові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу.
- Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) та злегка пов'язані, розкладаються на ґратах. Жорстке м'ясо бажано трохи проварити.
- Кришку надягти на корпус. Налити воду у гідрозатвор. Зібрана таким чином коптильня з продуктами встановлюється на джерело розігріву. Протягом 5-10 хвилин можливе інтенсивне нагрівання основи, після чого його необхідно зменшити: при копченні риби – до середнього рівня, а при копченні сала та м'яса – ще слабше, щоб не витопити жир.
- Час копчення залежить від ваги продуктів, температури, вологості, об'єму порцій, інтенсивності нагріву та може бути для риби 20-25 хвилин, для сала та м'яса 60-80 хвилин.
- Після використання коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптяву і забруднення.
- Потім вимити губкою з мильним розчином, обполоснути теплою водою і витерти рушником насухо.
- Просушити коптильню у перевернутому вигляді.
Інтернет-магазин "РибаКит" пропонує повний асортимент товарів для риболовлі і туризму
Все, що потрібно, Ви можете знайти в нашому каталозі:
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип коптильні | Деревна |
Тип копчення | Гаряче |
Кількість рівнів коптильні | 2 |
Форма | Прямокутна |
Конструкція | Цілісна |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Товщина матеріалу | 1.5 мм |
Функція гриль, барбекю | Так |
Стан | Новий |
Комплектація | |
Решітка для продуктів | 2 шт. |
Піддон для стікання жиру | 1 шт. |
Габаритні розміри | |
Довжина коптильні | 510 мм |
Ширина коптильні | 300 мм |
Висота коптильні | 260 мм |
Вага | 9 кг |
Розміри коптильної камери | |
Довжина | 450 мм |
Ширина | 240 мм |
Висота | 200 мм |
- Ціна: 2 450 ₴